Helaaau! :)

Aici ai sa poti citi tot ce-mi trece prin minte,defapt in legatura cu un subiect anume.Si daca tot cititi,lasati si un comentariu ca sa vad ce pareri aveti :).

search on behe's blog!

Arhiva

luni, 11 ianuarie 2010

Cat o sa mai rezist?


Este prea multa agitatie.Este prea mult stres.Este prea multa munca.
Toate aceste lucruri sunt acum in mintea mea.Nu stiu cat o sa mai pot face fata acestor situatii!"Du-te colo,fa in partea cealalta.Vino la ora "x" la scoala,ba nu vino la "y" ca atunci am timp.Exameneee!Teme."In capul meu este o harababura totala.Nu mai inteleg nimic.Traiesc ca si cand maine as muri(sau in orice moment).Mult prea multa presiune,ni se cer prea multe..si cateodata ma gandesc "Oare o sa mai ajung la varsta acestor persoane care ne tot cer "imposibilul" de la un timp?".Stiu ca poate si ei au trecut prin multe greutati si etc.dar nu era vremea care este acum.Viata momentan este o jungla,si atunci era,dar parca nu puterea banului punea stapanire pe toata lumea.Primesc incurajari "x studiaza mai mult decat tine si se vede ca munceste,tu nimic!"..ok poate ca spuneti ca sunt nebuna,dar felul asta de incurajari chiar exista si eu primesc tot timpul aceste incurajari.Niciodata nu am sa reactionez la prostia asta pentru ca nu face decat sa ma demoralizeze si sa ma consum degeaba."Trebuie sa muncesti mult pentru a ajunge acolo unde doresti"..Hai ma,ma lasi?Exista cateva exemple ce demonstreaza contrariul : Michael Jackson a ajuns celebru datorita tatalui sau care era tot muzician si avea relatii(mai departe s-a descurcat singur,inceputul a contat);Daniel Radcliffe a jucat in "Harry Potter" pentru ca o ruda de-a lui a colaborat la realizarea filmului;gemenii Sprouse au jucat(au aparut) in filme de la 1 an;Miley Cyrus(Hannah Montana) a ajuns vedeta din cauza tatalui ei care este cantaret si de asemenea are relatii..iar lista poate continua.Eu,intr-o lume unde banii si relatiile fac legea,cum ma pot afirma?Practic,la noi in Romania nu poti face mai nimic cu talentul!

3 comentarii:

  1. Mda.. Dar daca n`ai relatii,pile,etc. ar trebui sa te gandesti la viitorul tau, sa cel putin sa ai grija ca mai tarziu sa nu regreti unele lucruri. Asta e.. viata nu`i corecta.. as vrea eu 8->. Ma intreb DE CE!? Ce au facut acele persoane sa aiba norocul de a se naste intr-o familie bogata [ pentru ei au muncit alte prs ] :-@. Ma rog. Nu vreau sa incep sa aberez pe aici, fiindca nu stiu daca ma mai opresc :)). Apropo, si eu merg ciudat cand vreau sa atrag atentia cuiva :"> :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. normal ca ma gandesc la viitorul meu.ideea e ca mai greu poti ajunge acolo unde doresti.Clar nu este imposibil;dar fata de o persoana care are bani noi suntem nimicuri!
    =)) pt partea cu mersul ciudat.. :)))

    RăspundețiȘtergere