Helaaau! :)

Aici ai sa poti citi tot ce-mi trece prin minte,defapt in legatura cu un subiect anume.Si daca tot cititi,lasati si un comentariu ca sa vad ce pareri aveti :).

search on behe's blog!

Arhiva

marți, 1 decembrie 2009

1 Decembrie!


Uff..si a venit si iarna!Mai precis,astazi este 1 Decembrie..zi in care,in anul 1918,la Alba Iulia,avea loc Marea Unire a Romanilor!Lasand asta la o parte,copii nu stiu ce-a insemnat..ei se bucura de venirea anotimpului iarna;se bucura,tresar de fericire numai la gandul ca se vor juca in zapada,vor face bulgari si omuleti de zapada,va veni Mos Craciun cu cadourile mult asteptate etc.
Astazi la tv,nu am vazut decat "mamaliga curgatoare" de la Protv si "CanTare Romaniei" la Antena 1.Ca de fiecare data emisiunile au fost de cacat!Trecem peste..

Si eu astept intr-adevar sarbatorile de Craciun,cand suntem cu totii la masa,familie si prieteni,astept emotiile trecerii in noul an si toate celelalte lucruri firesti.Mai este putin pana la vacanta..abea astept!

Mereu mi-a placut acea agitatie dinaintea sarbatorilor..cand se fac cumparaturi,orasul este plin de viata,toata lumea vorbeste despre Craciun,se fac o groaza da pregatiri,cumpararea bradului si mirosul lui specific,care te imbie atunci cand intrii in casa.



Un comentariu: